Πώς γίνεται η εγχείρηση κιρσών

Νέες μέθοδοι στην ιατρική σας επιτρέπουν να απαλλαγούμε από προσβεβλημένων αγγείων των κάτω άκρων σχεδόν ανώδυνα και με μικρά τραύματα. Εγχείρηση κιρσών με λέιζερ – μια μεγάλη εναλλακτική λύση για τη χειρουργική θεραπεία. Σε ποιες περιπτώσεις αποδίδεται endovenous πήξης; Λόγοι για τη χειρουργική επέμβαση δεν είναι τόσο λίγο, και όλα αυτά δεν ανταποκρίνονται σε τοπική ή προσχηματισμένη θεραπεία:

Λέιζερ αφαίρεση
 1. κιρσώδεις, κατά την οποία είχαν πληγεί από τις μεγάλες και σημαντικές για τη ζωή αγγεία;
 2. η σοβαρότητα και το πρήξιμο στα κάτω άκρα, που δεν επιδέχονται άλλη μέθοδο θεραπείας;
 3. για δερματική κάλυψη ανιχνεύονται τροφικές αλλαγές;
 4. τα κάτω άκρα καλύπτονται από τις πληγές, που δεν επηρεάζουν το φάρμακο με ένα τοπικό αντίκτυπο.

Πώς γίνεται η επέμβαση; Ο χειρουργός απέναντι από την πληγείσα σκαφών κάνει μια τομή και εισάγει ειδικό καθετήρα από τη μύτη. Λέιζερ συνενώνει τις πληγείσες περιοχές σκαφών, μετά την οποία γίνεται η επόμενη τομή και συνεχίζεται η αποκατάσταση των φλεβών. Η νόσος χαρακτηρίζεται από βλάβες των αγγείων των κάτω άκρων, ως αποτέλεσμα της οποίας συμβαίνει μια οξεία διαταραχή της ροής του αίματος. Κιρσοί είναι επικίνδυνο το γεγονός ότι δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για την ανάπτυξη θρομβοφλεβίτιδα στο σύστημα κάτω κοίλη φλέβα. Αυτού του είδους οι επιπλοκές συνήθως οδηγούν στην εμφάνιση καιρό δεν επούλωση των ελκών τροφικές. Δεν είναι λιγότερο σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του ασθενούς είναι μονοκατοικία από αγγειακού τοιχώματος θρόμβο, που συχνά γίνεται η κύρια αιτία του εμφράγματος, του εγκεφαλικού επεισοδίου, θρομβοεμβολικών του συνδρόμου. Κυρίως το γεγονός αυτό οδηγεί τους ασθενείς σε σκέψεις, ότι χρειάζονται χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση των κιρσών στα πόδια.

Αλλά μερικοί ασθενείς αγνοούν τέτοιες σοβαρές συνέπειες και προτιμούν να μην παρατηρήσετε τα συμπτώματα της νόσου. Κιρσών των κάτω άκρων είναι δύσκολη και παρατεταμένη ανάντη παθολογία, οδηγούν στην εμφάνιση της βαρύτητας και πόνο στα άκρα. Δεν είναι πάντα ιατρικές θεραπείες φέρνουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, ως εκ τούτου, πρέπει να καταφύγουν σε χειρουργική επέμβαση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να λάβουμε δραστικά μέτρα όταν υπάρχουν τροφικές έλκη που μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρές συνέπειες, συμπεριλαμβανομένων και ενώνουμε τη μόλυνση. Αφαίρεση των κιρσών στα πόδια πραγματοποιείται μόνο αν υπάρχει το τρέχον μορφές της νόσου. Ενδείξεις:

η λειτουργία
 • επέκταση του αυλού των αγγείων πάνω από το φυσιολογικό;
 • το σχηματισμό των θρόμβων αίματος;
 • resultless θεραπεία της νόσου φάρμακα και λαϊκές θεραπείες;
 • παραβίαση της κυκλοφορίας του αίματος;
 • ο πόνος στα πόδια και η συνεχής αίσθηση κόπωσης.

Η επέμβαση γίνεται ακόμα και για αισθητικούς λόγους, όταν μια γυναίκα δεν αρέσει το βλέμμα του στα πόδια της. Η χειρουργική θεραπεία με την επέκταση του αυλού των αγγείων γίνεται με διάφορους τρόπους. Η επιλογή της μεθόδου εξαρτάται από την κατάσταση του σώματος, το στάδιο της παθολογίας και άλλων συναφών ασθενειών, που μπορεί να γίνει αντενδείξεις. Για παράδειγμα, ένα σωστά επιλεγμένο τρόπο της θεραπείας μπορεί να προκαλέσει επικίνδυνες επιπλοκές στο σακχαρώδη διαβήτη, οξείες λοιμώξεις και ανοσοανεπάρκεια καταστάσεις.

Η σκληροθεραπεία

Η σκληροθεραπεία είναι μια εισαγωγή στον αυλό του αγγείου βελόνες, μέσω του οποίου τροφοδοτείται το φάρμακο, ικανό να συνδέσετε φλεβικά τοιχώματα. Η χειραγώγηση γίνεται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας. Μετά τη διαδικασία αγγεία sklerosiruta, και η ροή του αίματος από τον σταματά. Αμέσως μετά την επέμβαση εμφανίζεται φορώντας ένα σφίξιμο εκμαγεία, τα οποία βοηθούν να κρατήσει το αποτέλεσμα. Φλεβοτομία είναι η χειρουργική επέμβαση με στόχο την αφαίρεση μη φυσιολογικών αγγείων. Για το σκοπό αυτό, χρησιμοποιούν διάφορους τρόπους:

 • Εξαγωγή μέσα από μια μικρή οπή με τη χρήση του γάντζου.
 • Αφαίρεση του προσβεβλημένου τμήματος της περιοχής με τη βοήθεια μικροσκοπικών τεμαχίων.
 • Συνδυασμένη μέθοδος. Συνεπάγεται συνδυασμό από τις μεθόδους που αναφέρονται και λέιζερ.
υπηρεσίες του mer

Φλεβοτομία είναι η χειρουργική επέμβαση με στόχο την αφαίρεση μη φυσιολογικών αγγείων. Πριν την επέμβαση ο γιατρός διεξάγει το ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΆΦΗΜΑ των φλεβών. Το υπερηχογράφημα βοηθά στη διαφοροποίηση εμβέλειας και υγιείς περιοχές. Laser φωτοπηξία (θεραπεία των κιρσών με λέιζερ) — είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος. Η διαδικασία είναι ασφαλής και ελάχιστα επεμβατική. Μέσα από μια μικρή οπή στο πάσχον αγγείο εισάγεται το λεπτό καλώδιο που εκπέμπει λέιζερ κυμάτων απαιτούμενη συχνότητα. Όταν αυτό συμβαίνει, η θέρμανση στην περιοχή της έκθεσης. Ως αποτέλεσμα, τα τοιχώματα των φλεβών συγκολλημένες, τι για πάντα διορθώνει το πρόβλημα. Εφαρμογή laser μεθοδολογία δίνει μικρότερο αριθμό των υποτροπών. Η επέμβαση γίνεται ακόμη και σε σοβαρές περιπτώσεις και μπροστά από χειρουργική αφαίρεση σε ποιότητα και ποσότητα θετικά αποτελέσματα.

Σκλήρυνση

Σκλήρυνση σας επιτρέπει να συμπληρώσετε το σκάφος θεραπευτική ουσία που εμποδίζει το αίμα και σας επιτρέπει να μειώσει τη διάμετρο του παθολογικού τομέα. Στην περίπτωση αυτή ισχύουν 2 του φαρμάκου — sclerosant και αφρό. Το πρώτο φαρμακευτικό ουσία συνενώνει τα τοιχώματα των φλεβών, και το δεύτερο απλά συμπληρώνει την εκτεταμένη περιοχή, με αποτέλεσμα την απόφραξη. Και τα δύο είδη φαρμάκων χορηγείται μέσω μιας μικρής οπής. Την ακριβή τοποθεσία προβληματική περιοχή μπορεί να ανιχνευθεί με τη βοήθεια διπλός σάρωσης. Σκλήρυνση σας επιτρέπει να συμπληρώσετε το σκάφος θεραπευτική ουσία που εμποδίζει το αίμα και σας επιτρέπει να μειώσει τη διάμετρο του παθολογικού τομέα.

Το στριπτίζ

Το στριπτίζ πραγματοποιείται με τη βοήθεια του μικροσκοπικού καθετήρα που εισάγεται από μία μικρή τομή και ράμματα μαζί παθολογικό τμήμα του σκάφους, στη συνέχεια τραβιέται στην επιφάνεια και αφαιρείται. Ένα άλλο είδος λειτουργίας — cryotrapping. Κατά τη διάρκεια της επέμβασης χορηγείται με ένεση σε φλέβα υγρό άζωτο, το οποίο οδηγεί την πληγείσα ζώνη στην καταστροφή και το καθιστά μη-λειτουργικές. Η διαδικασία διαρκεί από 40 λεπτά. Γίνεται υπό γενική αναισθησία και με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

κιρσών

Προετοιμασία

Προετοιμασία για τη χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει την τήρηση υποχρεωτικών κανόνων που αφορούν:

 • Τα ρέστα εξετάσεων αίματος για τον προσδιορισμό της γενικής κατάστασης του σώματος. Διαδικασία πραγματοποιείται με άδειο στομάχι για αρκετές ημέρες πριν την επέμβαση.
 • Ακτινογραφίες θώρακος. Είναι απαραίτητο για την αποβολή της φυματίωσης.
 • Η μελέτη του αίματος για την παρουσία του ιού HIV-λοίμωξη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμες επιπλοκές μετά τη χειραγώγηση.
 • Παραίτηση από την κατανάλωση τροφής για 6 ώρες πριν από τη χειρουργική επέμβαση. Αυτός ο κανόνας πρέπει να δίνεται μόνο αν η επέμβαση πραγματοποιείται με γενική αναισθησία.
 • Κλύσμα καθαρισμού. Εφαρμόζεται επίσης με την αδυναμία αφαίρεσης φλεβών με τη χρήση τοπικής αναισθησίας.

Πρέπει οπωσδήποτε πριν την επέμβαση, ενημερώστε το γιατρό σας για έχετε μια αλλεργική αντίδραση σε κάποιο φαρμακευτικό ουσία.

Όπως κάνουν εγχείρηση

Ανάλογα με τη φύση της επέμβασης εφαρμόζεται η τεχνική επέμβαση. Όταν η σκληροθεραπεία προβλέπονται τα εξής βήματα:

 • Ο ασθενής λαμβάνει την απαραίτητη στάση ανάλογα με την περιοχή εντοπισμού του σκάφους.
 • Ο γιατρός παράγει με τοπική αναισθησία με τη βοήθεια έγχυση Novocaine.
 • Με τη μακρά της βελόνας γίνεται παρακέντηση. Σύριγγα εισάγεται στο αναγκαίο βάθος. Μετά συμβαίνει ένεση του φαρμάκου. Αμέσως μετά από αυτό φλεβικών τοιχωμάτων, αρχίζουν να μείνουμε ενωμένοι. Και μόνο στον τόπο όπου βρίσκεται παθολογική περιοχή.
 • Ειδικός επιβάλλει σφιχτό επίδεσμο και στέλνει τον ασθενή στο σπίτι.
το λειτουργικό

Όταν η σκληροθεραπεία με τη μακρά βελόνες γίνεται παρακέντηση και ψεκάζεται το φάρμακο, κόλλα τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων. Φλεβοτομία συνεπάγεται πιο της εισβολής επέμβαση. Εάν ο όγκος παθολογικά αλλαγμένα ιστού είναι μεγάλη, χρησιμοποιείται μια τεχνική υπονοώντας 2-3 τομής. Με την παρουσία ενός τμήματος χρησιμοποιούν ένα μικρό γάντζο. Η λειτουργία μπορεί να πραγματοποιηθεί με γενική και τοπική αναισθησία. Πρώτα γίνεται αντισηπτικό άκρα. Μετά από αυτό, η πληγείσα περιοχή της βιέννης αφαιρούν και να αφαιρεθεί, εάν είναι απαραίτητο, εφαρμόζοντας τις ραφές. Laser φωτοπηξία γίνεται επίσης με γενική ή τοπική αναισθησία. Μετά το μούδιασμα άκρων αντιμετωπίζονται με αντισηπτικό (πιο συχνά είναι Χλωρεξιδίνη) και μέσα από μικροσκοπική οπή σιγά-σιγά προωθούν το λεπτό καλώδιο που τροφοδοτεί το λέιζερ. Φθάνοντας προβληματικού εστία, ο οδηγός λιώνει το τοίχωμα του αγγείου υπό την επίδραση της θερμότητας. Ως αποτέλεσμα, το σκάφος η απόφραξη του πόρου και μειώνεται σε διάμετρο. Σκλήρυνση είναι παρόμοια με τη διαδικασία η σκληροθεραπεία. Αλλά στην πρώτη περίπτωση, χρησιμοποιούν διάφορες ουσίες, ανάλογα με τη φύση του προβλήματος. Σύνδεση φλέβα φάρμακο χορηγείται επίσης με τη βοήθεια βελόνας και με την τοπική αναισθησία. Έλεγχος για τον χειρισμό γιατρός πραγματοποιεί κατά την παρακολούθηση της διαδικασίας στην οθόνη. Η επέμβαση δεν διαρκεί περισσότερο από 30-40 λεπτά.

Το στριπτίζ συνεπάγεται μια μικρή τομή ή την οπή. Όλα εξαρτώνται από την κλίμακα της καταστροφής. Το στριπτίζ συνεπάγεται μια μικρή τομή ή την οπή. Όλα εξαρτώνται από την κλίμακα της καταστροφής. Ο έλεγχος προχωράει μέχρι παθολογικής περιοχής, συγκολλήσεις στην της, στη συνέχεια ο γιατρός συσφίγγει το εργαλείο και να βγάζει την πληγείσα περιοχή αγγείων στην επιφάνεια του δέρματος. Το τροποποιημένο τμήμα καταργείται. Εάν είναι απαραίτητο, ράψιμο. Αφαίρεση κιρσούς φλεβών γίνεται μόνο από έναν έμπειρο χειρουργό υπό τον έλεγχο της διαδικασίας στην υπερηχητική μηχανή είναι αναμμένη. Η αποκατάσταση συνεχίζεται για 6 μήνες. Στο διάστημα αυτό απαγορεύεται η ανύψωση πράγματα, των οποίων το βάρος υπερβαίνει τα 8 κιλά Το πρώτο μήνα θα πρέπει να φορούν θλιπτικές πλεκτά για τη ρύθμιση της εργασίας του φλεβικού συστήματος και για την πρόληψη επιπλοκών. Όπως η ανάκτηση εμφανίζονται θεραπευτική άσκηση, το κολύμπι, το ενεργό περπάτημα, κλπ. θα Πρέπει να παρακολουθεί το βάρος του σώματος. Πιθανές μετεγχειρητικές επιπλοκές: υποτροπή, αιμάτωμα, θρομβοεμβολή, ουλή αλλαγές του δέρματος με μικρές βελτιώσεις. Η πιο συχνή συνέπεια θεωρούνται πόνο, που μπορεί να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια 1-2 μήνες.

Ενδείξεις για την αφαίρεση φλεβών

αφαίρεση

Άμεση παρέμβαση σε φλεβίτιδα μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο εάν υπάρχει ένδειξη στην αφαίρεση αιμοφόρων αγγείων:

 • κιρσώδεις αλλαγή έπληξε το μεγαλύτερο μέρος της βιέννης;
 • έντονο πόνο και πρήξιμο των ποδιών κατά τη διάρκεια άσκησης, που εμποδίζουν να ζήσει μια φυσιολογική ζωή;
 • εκπαίδευση ανοιχτές πληγές και έλκη στο πλαίσιο της ανάπτυξης της νόσου. Επικίνδυνα τη μόλυνση;
 • παραβίαση της βατότητας του αίματος σε αγγεία, συχνά συνοδεύεται από κράμπες;
 • εξέφρασε την ανάπτυξη της νέκρωσης των αιμοφόρων αγγείων;
 • παθολογική αλλαγή των φλεβών, συνοδευόμενο από τους επέκταση και προεξοχή. Αλλαγή επικίνδυνο τραύμα σταθερό αγγείων, καθώς και παραδίδει αισθητική ταλαιπωρία;
 • το σχηματισμό των θρόμβων αίματος στις φλέβες.

Όταν εκτέλεση το παιδί, επίσης, μπορεί να είναι μια παραβίαση της κατάστασης των φλεβών στα πόδια. Πιο συχνά παθολογία παραμένει μόνοι σας μετά τον τοκετό. Όταν υπάρχουν αντενδείξεις για χειρουργική επέμβαση είναι επικίνδυνη επιδείνωση της κατάστασης του ασθενή και ακόμα και θανατηφόρα. Μετά την αφαίρεση φλεβών χειρουργική ή τη μέθοδο υπάρχει κίνδυνος επιπλοκών. Αρνητικές αντιδράσεις μπορεί να συμβεί λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας σε προσόντα από κάποιον ή από την παραβίαση των κανόνων κατά την περίοδο αποκατάστασης. Πιθανές επιπλοκές κατά phlebectomy και endovenous της πήξης. Χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση των φλεβών στα πόδια, σε φλεβίτιδα μπορεί να προκαλέσει κάποιες συνέπειες. Μερικές φορές αυτό εκδηλώνεται με τη μορφή των αιματωμάτων. Κατά τη διάρκεια των δύο λειτουργιών μπορεί να αναπτύξουν αλλεργική αντίδραση σε εκπληκτικός. Χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση των φλεβών στα πόδια, σε φλεβίτιδα μερικές φορές συνοδεύεται από την ανάπτυξη επιπλοκών, για την πρόληψη της εμφάνισής τους απαιτείται:

 • διεξαγωγή δοκιμών σε αλλεργική αντίδραση σε φάρμακα που χρησιμοποιούνται;
 • εξαίρεση λοιμώδη νοσήματα και φλεγμονώδεις διεργασίες στο σώμα πριν από την έναρξη λειτουργίας;
 • επιλογή αποδεδειγμένες κλινικές με τους ειδικούς υψηλής ειδίκευσης και με σύγχρονο εξοπλισμό;
 • τήρηση των κανόνων στην ανάκτηση περίοδο. Ιδιαίτερα φορώντας εσώρουχα συμπίεσης;
 • να συμμορφώνονται με τις τροφές σε ανάρρωση περίοδος (διαπραγματεύομαι τεχνικό μετά τη διαδικασία). Στη διατροφή αυξάνει την ποσότητα του καθαρού νερού, το φαγητό γίνεται σε μικρές μερίδες, διατροφή εμπλουτισμένο με τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία;
 • να δώσει αναψυχή πόδια κατά τη διάρκεια του χρόνου εργασίας;
 • να περάσει την επιθεώρηση μετά τη χειρουργική επέμβαση για την παρακολούθηση της δυναμικής ανάκαμψης άκρα;
 • διεξαγωγή μασάζ και επίσκεψη φυσιοθεραπεία για την ταχεία αποκατάσταση της ροής του αίματος.
χειρουργική των αγγείων

Κατά την ανίχνευση αποκλίσεων μη έγκυρων αυτή η λειτουργία απαιτείται άμεσα να επικοινωνήσετε με την κλινική. Αφαίρεση των κιρσών στα πόδια, μπορείτε να περάσετε μια χειρουργική μέθοδος για δωρεάν σε κρατικά ιδρύματα. Αλλά οι επεμβάσεις πραγματοποιούνται σε κάθε πόλη, και πρέπει να περιμένω μεγάλες ουρές σε λίγους μήνες. Όταν επιλέγετε το πέρασμα επέμβαση με επιπλέον χρέωση σε ιδιωτικές κλινικές εύρος τιμών εξαρτάται από την επιλεγμένη μέθοδο, τα προσόντα του ειδικού και επιδόματα σε υπηρεσία υγείας. Σε προχωρημένες μορφές της αφαίρεσης σκαφών γίνεται με χειρουργική επέμβαση. Η μέθοδος θεραπείας καθορίζεται όχι μόνο από την επιθυμία του ασθενούς, αλλά και την παρουσία ενδείξεις και αντενδείξεις για τη διαδικασία. Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από τα προσόντα του γιατρού και την εκτέλεση των κανόνων φροντίδα για τα πόδια σας μετά την επέμβαση.Στην τιμή προστίθεται επιπλέον κόστος για τις συμβουλές του ειδικού και την υπηρεσία ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΆΦΗΜΑ ελέγχου. Κιρσοί είναι μια συντηρητική θεραπεία μόνο κατά το αρχικό στάδιο της ανάπτυξης της παθολογίας.

Αυτή η ασθένεια είναι ιδιαίτερα νεότεροι στην εποχή μας. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της καθιστικής ζωής (αν και μόνιμη δουλειά στα πόδια μπορεί να προκαλέσει ένα ξέσπασμα της ασθένειας), κίνηση μόνο στον τομέα των μεταφορών, το υπερβολικό βάρος, την οικολογική κατάσταση στον κόσμο, γενικός προδιάθεση για ασθένειες του αίματος, κλπ αρχικό στάδιο των κιρσών καλό είναι συντηρητικές μεθόδους θεραπείας. Αλλά αν η ασθένεια μπήκε ήδη μακριά και συνεχίζει να εξελίσσεται, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε σχετικά με τον τρόπο για να επιλύσετε το πρόβλημα υγείας του ,ή κάποιον από κοντά. Έτσι έγιναν από εξειδικευμένο χειρουργό χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση φλεβών είναι εγγύηση για πλήρη ίαση από την εξάντληση κουραστικό της νόσου. Σήμερα, οι λειτουργίες διδάσκονται από ειδικούς σε ιατρικά κέντρα είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, και δεν ενέχουν κανένα κίνδυνο για τη ζωή και την υγεία του ασθενούς.