Κρέμα μελισσών κατά των κιρσών

Οι κιρσοί είναι ένα κοινό πρόβλημα που αφορά κυρίως τις γυναίκες. Η ασθένεια συχνά δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη λόγω του μοναδικού εξωτερικού συμπτώματος - των φλεβών που προεξέχουν. Αλλά οι διογκωμένες φλέβες όχι μόνο καταστρέφουν την αισθητική εικόνα.

Οι κιρσοί είναι συμφόρηση αίματος στα αγγεία των κάτω άκρων. Οι ασθενείς με αυτή την ασθένεια απαγορεύεται αυστηρά να κάνουν χειρουργική επέμβαση. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση μπορεί να δημιουργήσει θρόμβους αίματος. Το τελευταίο μπορεί να αποκολληθεί και να ταξιδέψει μέσω της κυκλοφορίας του αίματος στην περιοχή της καρδιάς ή του εγκεφάλου, οδηγώντας σε εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο.

Κρέμα μελισσών κατά των κιρσών

Σχετικά με το προϊόν

Η κρέμα μελισσών είναι ένα φάρμακο που καταπολεμά τα συμπτώματα των κιρσών. Σε μόλις ένα ή δύο μήνες θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από τον βασανιστικό πόνο και τα αγγειακά «αστέρια» που αλλοιώνουν την ομορφιά των ποδιών.

Η σύνθεση του φαρμάκου είναι πλούσια σε φυσικά φυτικά συστατικά, τα οποία ενισχύουν καλά τα τοιχώματα των αγγείων και σταδιακά επαναφέρουν το δέρμα στην προηγούμενη κατάστασή του.

Όποιος έχει αγγειακά προβλήματα μπορεί να το αγοράσει σε προσιτή τιμή. Οι γιατροί το συνταγογραφούν τόσο για θεραπεία όσο και για προφύλαξη σε άτομα επιρρεπή σε φλεβική ανεπάρκεια.

ιδιότητες

Η κρέμα είναι ένα φάρμακο που βοηθά στη θεραπεία της αγγειακής νόσου των ποδιών. Περιέχει πολλά ενεργά συστατικά που έχουν ευεργετική επίδραση στα αιμοφόρα αγγεία.

Δεν απαιτείται χειρουργική επέμβαση κατά τη χρήση του προϊόντος και επίσης αποφεύγονται σημαντικά έξοδα μετρητών για άδεια φάρμακα και περιττές, βραχύβιες επεμβάσεις. Η ομορφιά και η εύκολη βόλτα θα επιστρέψουν στα πόδια σας.

Το φάρμακο προάγει:

 • απαλλαγή από τροφικά έλκη.
 • η εξαφάνιση των αγγειακών μοτίβων.
 • Αύξηση της ελαστικότητας του δέρματος και των φλεβικών αγγείων.
 • Επιτάχυνση της κυκλοφορίας του αίματος;
 • Αποκατάσταση του προσβεβλημένου ιστού.
 • Ανακούφιση από την ενόχληση, το πρήξιμο, τον πόνο και το βάρος στα πόδια.
 • Πρόληψη της στασιμότητας;
 • ομαλοποίηση της λειτουργίας των φλεβικών βαλβίδων.
 • απορρόφηση των φλεβικών κόμβων.
 • Ενεργοποίηση της μικροκυκλοφορίας του αίματος;
 • Βελτίωση της διατροφής των ιστών και των μεταβολικών διεργασιών.

Μια καινοτόμος κρέμα βοηθά στη θεραπεία παθήσεων χωρίς χειρουργική επέμβαση και διάφορα αναλγητικά που φράζουν μόνο το σώμα. Μετά από μια τέτοια θεραπεία, ένα άτομο αισθάνεται νεότερο και πιο ενεργητικό.

Έτσι λειτουργεί το φάρμακο

Για να λειτουργήσει η κρέμα κατά των κιρσών, πρέπει να ακολουθείτε αυστηρά τις οδηγίες. Αρχικά, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην περιοχή που πονάει και περιμένετε να απορροφηθεί η μάζα στο δέρμα. Τα ενεργά συστατικά ανακουφίζουν από τον πόνο και το πρήξιμο, ενισχύουν τα τοιχώματα των φλεβών και «καθαρίζουν» τα πόδια από άσχημα σχέδια.

Μετά από αρκετές ημέρες χρήσης της αλοιφής, ο ασθενής θα αισθανθεί θετικές αλλαγές. Ο πόνος και το πρήξιμο υποχωρούν, αντίθετα τα πόδια γίνονται ελαφριά ακόμα και μετά από μια δύσκολη μέρα εργασίας.

σύνδεση

Η κρέμα κατά των κιρσών περιέχει:

 • Εκχύλισμα φλοιού Λάριχου - αποτρέπει τον πόνο, τη φλεγμονή. Ενισχύει, προάγει την απορρόφηση φλεβικών φαινομένων και θρόμβων αίματος.
 • Εκχύλισμα σκώρου μελισσών - ομαλοποιεί τη λειτουργία των βαλβίδων των φλεβών, εμποδίζει την εμφάνιση θρόμβωσης, αυξάνει τον τόνο και την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των φλεβών.
 • Rhizome of Dioscorea nipponskaya - ομαλοποιεί τα επίπεδα χοληστερόλης, τη φλεβική εκροή και την πήξη του αίματος.
 • φρούτα και σπόροι κάστανου - ένα συστατικό που ανακουφίζει από τον πόνο στα πόδια, αποτρέπει τη φλεγμονή, αυξάνει τον τόνο των τοιχωμάτων των φλεβών.
 • Εκχύλισμα Goji Berry - μια αποθήκη για βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα. Αυξάνει την ελαστικότητα των τοιχωμάτων των φλεβών, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, εξαλείφει τη συμφόρηση, διαλύει τα φλεβικά μοτίβα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε την κρέμα

Πριν χρησιμοποιήσετε το φάρμακο για τους κιρσούς, πλύνετε καλά τα πόδια σας με ζεστό νερό, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις γάμπες. Σκουπίστε με μια πετσέτα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.

 1. Πάρτε μια μικρή ποσότητα του κρεμώδους προϊόντος από το δοχείο, απλώστε το, απλώστε το σε όλη την επιφάνεια της πάσχουσας περιοχής με ελαφρές κινήσεις μασάζ. Οι φλεβικοί αστερίσκοι πρέπει να αντιμετωπίζονται λίγο πιο προσεκτικά.
 2. Δεν είναι δυνατή η εντατική τριβή, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος επιδείνωσης της κατάστασης των φλεβικών αγγείων.
 3. Η κρέμα πρέπει να εφαρμόζεται 3 φορές την ημέρα. Η πορεία της θεραπείας διαρκεί τουλάχιστον 1 μήνα. Εάν υπάρχει επείγουσα ανάγκη, επαναλάβετε τη θεραπεία μετά από 2 εβδομάδες.

Αντενδείξεις

Η κρέμα κατά των κιρσών δεν έχει αντενδείξεις, εκτός από την περίπτωση ατομικής δυσανεξίας σε μεμονωμένα συστατικά. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, δεν βρέθηκαν παρενέργειες σε κανέναν από τους εθελοντές όταν δοκιμάστηκαν για αλλεργική αντίδραση.

Πού μπορώ να αγοράσω

Το προϊόν δεν πωλείται στα φαρμακεία, μπορείτε να το παραγγείλετε μόνο από την επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το προϊόν, πραγματοποιούνται επίσης διάφορες προσφορές, υπάρχει πραγματική ευκαιρία να αγοράσετε μια κρέμα με έκπτωση.

συμπέρασμα

Οι κιρσοί δημιουργούν πολλά προβλήματα στην καθημερινή ζωή ενός ατόμου. Για παράδειγμα, οι γυναίκες δεν πρέπει να αφαιρούν τρίχες στα πόδια τους χρησιμοποιώντας μεθόδους κομμωτηρίου, να πηγαίνουν στη σάουνα στη μέση της ημέρας, να πηγαίνουν στην παραλία, να φορούν πολύ στενές κάλτσες και καλσόν, παπούτσια με τακούνια. Πρέπει να αποχαιρετάτε πολλά αθλήματα και δίαιτες συνέχεια.

Αντί να κολλάτε στα όρια της ζωής και να εγκαταλείπετε τις συνηθισμένες χαρές στη ζωή, είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε έγκαιρα τη θεραπεία και να απαλλαγείτε από τη νόσο το συντομότερο δυνατό. Η σωστή εφαρμογή της κρέμας επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.