Μέθοδοι θεραπείας των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση

Θεωρείται ότι οι κιρσώδεις φλέβες μπορούν να θεραπευτεί αποτελεσματικά μόνο με χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, δεν είναι έτσι. Υπάρχουν μέθοδοι θεραπείας των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση, που σας επιτρέπουν να μειώσει σημαντικά τα συμπτώματα της νόσου, και ακόμη και εντελώς να απαλλαγούμε από αυτό σε πρώιμο στάδιο. Η θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση, τη λεγόμενη συντηρητική θεραπεία μέθοδοι είναι σήμερα ευρέως phlebological κλινικές.

Η θεραπεία των κιρσών

Οι μέθοδοι θεραπείας των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση για να προσελκύσουν μεγαλύτερο αριθμό ασθενών από την προοπτική της επικείμενης λειτουργίας. Φυσικά, εκτελεί τις κιρσώδεις φλέβες 4-6 στάδια της θεραπείας, χωρίς πράξεις μεθόδους είναι πρακτικά αδύνατο, αλλά για να μειώσει τον πόνο, να μειώσει τη διόγκωση και ακόμα και οπτικά να μειώσει διογκώνοντας φλέβες ίσως.

Η θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση – οι νέες και σύγχρονες μεθόδους

Είναι υποχρεωτικό να κάνω την επέμβαση για κιρσούς; Δεν σε όλα. Σύγχρονες μέθοδοι επεξεργασίας μπορεί να εξαλείψει τον πόνο, αίσθημα βάρους στα πόδια και εικαστικές εκδηλώσεις της νόσου, χωρίς δραστική παρέμβαση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε σχετικά με εναλλακτικούς τρόπους θεραπείας, συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής.

Παρά το γεγονός ότι ορισμένες phlebologist τη θεραπεία τέτοιων μεθόδων αρκετά σκεπτικός και ενδελεχή έρευνα σε αυτόν τον τομέα στη χώρα μας έχουν ακόμη διεξαχθεί, λαϊκές θεραπείες εξακολουθούν να παρέχουν μια πολύ σημαντική θετική επίδραση στη θεραπεία της νόσου, όπως αποδεικνύεται από πολυάριθμες περιπτώσεις.

Φαρμακευτικές θεραπείες

Φυσικά, ότι η θεραπεία των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση, φαρμακευτική αγωγή, άλλες θεραπείες θα είναι αναποτελεσματική. Αλλά όταν τρέχει στις φλέβες και θα είναι άχρηστο. Ως εκ τούτου, ναρκωτικών θεραπεία θα πρέπει να ξεκινά από τα πρώτα στάδια της νόσου και να συνδυάζει τις μεθόδους της παραδοσιακής ιατρικής, φορώντας εσώρουχα συμπίεσης, την τήρηση ειδικής διατροφής και της άσκησης.

Τη διάρκεια της λήψης των δισκίων από τις κιρσώδεις φλέβες, επίσης, όρισε στο τελικό στάδιο της θεραπείας ως θεραπεία συντήρησης. Η θετική επίδραση του φαρμάκου συνήθως συμβαίνει μέσα σε λίγες ημέρες εάν δεν υπάρχουν κρυφές επιπλοκές.

Όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των κιρσών, υπό όρους που κατατάσσονται σε διάφορες ομάδες:

 • Phlebotonics (δίνοντας τον τόνο των αγγείων). Βοηθήσει να ενισχύσει τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, τους ήχους τους, μειώνει το ιξώδες του αίματος και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, εμποδίζοντας το σχηματισμό των θρόμβων αίματος.
 • Αντιπηκτική αγωγή (ή αντιαιμοπεταλιακά πράκτορες) – φάρμακα, ειδικά για να μειώσει την πήξη του αίματος.
 • Να μειώσει το πρήξιμο των ποδιών με τις κιρσώδεις φλέβες.
 • Τα αντιοξειδωτικά, το οποίο επιταχύνει την ανταλλαγή ενέργειας σε κυτταρικό επίπεδο, το οποίο με τη σειρά του συμβάλλει σε μια πιο ταχεία ανανέωση. Εκπρόσωποι αυτής της ομάδας είναι οι βιταμίνες C, Ε και Β5.
 • Μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα – εκτός από αντι-φλεγμονώδεις επιδράσεις, έχει επίσης αναλγητική επίδραση, μειώνοντας τον πόνο. Κατά κανόνα, ισχύουν μόνο κατά την περίοδο έξαρσης των κιρσών, η θεραπεία διαρκεί περισσότερο από μία εβδομάδα.
 • Βοτανική ιατρική

Πολλά από αυτά τα φάρμακα είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία πρέπει να παραγγείλετε από επίσημους αντιπροσώπους των κατασκευαστών.

Βοτανική ιατρική

Μέθοδοι θεραπείας των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση με τη βοτανική ιατρική – μια άλλη επιλογή εναλλακτικό τρόπο αντιμετώπισης της νόσου. Κατά κανόνα, δεν είναι η έγχυση ενός συγκεκριμένου φυτά και βότανα, το οποίο χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τα συμβατικά φάρμακα.

Πλήρης επούλωση βότανα, ειδικά στο προχωρημένο στάδιο της νόσου, φυσικά, δεν είναι να επιτευχθεί, αλλά για να πάρει την ανακούφιση είναι δυνατή. Πώς επηρεάζει βότανα για κιρσούς;

 • Καθαρισμός του αίματος και να μειώσει το ιξώδες;
 • Ενεργοποιήστε τη δύναμη της ροής του αίματος;
 • Αυξάνουν τον τόνο των αιμοφόρων αγγείων, ενισχύει τη φλεβική βαλβίδες;
 • Προάγει την απορρόφηση του μπλοκαρίσματα των φλεβών.

Διαβάστε περισσότερα για το ρόλο της βοτανική ιατρική στην καταπολέμηση των κιρσών μπορείτε να βρείτε σε αυτό το link.

Παραδοσιακά φάρμακα

Δεν έχει σημασία πόσο πολυμήχανος ναρκωτικών θεραπεία οποιασδήποτε ασθένειας, πάντα υπάρχουν συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής, θεραπευτικές, σε συνδυασμό με την ιατρική παρέμβαση. Στην πραγματικότητα, πολλοί ειδικοί απολύτως δεν είναι ενάντια σε τέτοια "υποστήριξη". Τελικά, τα περισσότερα φάρμακα που κατασκευάζονται με τη χρήση φυσικών συστατικών.

Η θεραπεία με βδέλλες

Αυτή η θεραπεία υπάρχει κανένα πραγματικό όφελος από τη χρήση των βδέλλες στη θεραπεία των κιρσών στα πόδια; Ιατρική έρευνα δείχνει ότι το θετικό αποτέλεσμα είναι πραγματικά.

Βδέλλες:

 • χαλαρώστε τους μυς των ποδιών, τη ροή της λέμφου επαναφοράς;
 • αραιώνουν το αίμα, εμποδίζοντας το σχηματισμό των θρόμβων αίματος;
 • ομαλοποίηση της αρτηριακής πίεσης;
 • τα ένζυμα που εκκρίνονται από τις βδέλλες του αίματος, έχει αντι-φλεγμονώδη δράση.

Υπάρχουν αντενδείξεις για τη χρήση αυτή η θεραπεία, αυτές περιλαμβάνουν:

 • εγκυμοσύνη;
 • αιμορροφιλία (το incoagulability αίμα);
 • Θεραπεία με λέιζερ
 • κακοήθεις όγκοι και όγκοι;
 • ανοιχτές πληγές στο σώμα;
 • χαμηλή αρτηριακή πίεση;
 • αλλεργικές να τα ένζυμα του βδέλλες (πολύ σπάνια).

Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση

Μέθοδοι θεραπείας των κιρσών χωρίς χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνουν την ελάχιστα επεμβατική χειρουργική είναι μια μέθοδος που εκτελούν πτητικές λειτουργίες χωρίς τομές στο ανθρώπινο σώμα. Πραγματοποιείται συνήθως μέσα από μικρές οπές ή φυσιολογικές οπές του σώματος. Είναι μια χρησιμοποιηθεί με επιτυχία εναλλακτική λύση για την παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση. Στη θεραπεία των κιρσών έχει γίνει η κύρια μέθοδος χειρουργικές επεμβάσεις — phlebectomy, σκληροθεραπεία, κ. λπ.

Θεραπεία με λέιζερ

Η θεραπεία με λέιζερ έχει καθιερωθεί στη σύγχρονη ιατρική, λόγω του γεγονότος ότι η χειρουργική επέμβαση με τη βοήθειά του είναι δυνατόν να εκτελέσει, χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα του δέρματος του ασθενούς.

Αυτή η μέθοδος ονομάζεται endovenous επεξεργασία λέιζερ (μπορεί να συναντήσει, επίσης, ονομάζεται endovenous εξάλειψη είναι ένα και το ίδιο).

Φωτοπηξία με Laser περιλαμβάνει διάφορα στάδια:

 • Οι προετοιμασίες, που ξυρίζει τα πόδια, το ντύσιμο σε αποστειρωμένο ιματισμό (μίας χρήσης κοστούμια και μπουρνούζια για πράξεις που τώρα πωλούνται σχεδόν σε κάθε φαρμακείο);
 • Η διεξαγωγή σάρωση διπλής όψης με την οποία phlebologist ή χειρουργός καθορίζει τα όρια των προσβεβλημένων αγγείων και τα μέρη όπου είναι φλεβικές βαλβίδες, και στη συνέχεια να τους μαρκάρει με ένα σημάδι στο δέρμα του ασθενή;
 • Το απολυμαίνονται και τοπική αναισθησία;
 • Είναι μια μικρή οπή στο δέρμα και επιφανειακές φλέβες;
 • Στο σκάφος αυλό του καθετήρα με ένα ελαφρύ οδηγό;
 • Ο γιατρός εξετάζει τα πόδια
 • Είναι tumescently αναισθησία – απευθείας στη φλέβα ένεση ενός φαρμάκου που περιέχουν επινεφρίνη και αναισθητικό σε χαμηλές συγκεντρώσεις. Εκτός από την αναισθησία διαδικασία έχει ως σκοπό να προστατεύσει τον περιβάλλοντα ιστό από την υπερθέρμανση, όταν εκτίθενται σε λέιζερ, στένωση του αγγείου διαμέτρου.
 • Είναι πήξης – "συγκόλληση" του πλοίου, καθώς από τη συγκόλληση
 • Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η οποία διαρκεί από 30 λεπτά έως μία ώρα για την παρακέντηση κολλημένο το αυτοκόλλητο.
 • Το τελικό στάδιο θα είναι δύσκολο επίδεση των ποδιών με ελαστικούς επιδέσμους ή βάζοντας σε κάλτσες συμπίεσης.

Η διαδικασία είναι σχεδόν εντελώς ανώδυνη. Μετά την ολοκλήρωση, ο ασθενής μπορεί αμέσως να πάει στο σπίτι.

Όταν μπορείτε να αρνηθείτε την επέμβαση;

Πώς να καταλάβετε αν εγχειρητική παρέμβαση με κιρσούς ή ασθένεια μπορεί να θεραπευτεί με εναλλακτικούς τρόπους; Μια συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να δώσει μόνο η ιατρική ειδικός, μετά από ενδελεχή εξέταση του σώματος.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι ασθενείς βασίζονται σε αναξιόπιστες πηγές πληροφοριών, αμφισβητώντας τη σύναψη της επαγγελματικής τους γιατρούς αυτοθεραπείας και η επιδείνωση της κατάστασής τους.

Φυσικά, οι μέθοδοι πρόληψης των κιρσών, η εισαγωγή μια ειδική δίαιτα, υποβάλλονται σε τακτικές εξετάσεις δεν θα επιφέρει βλάβη. Αλλά η κύρια θεραπεία έχει συνταγογραφηθεί από το γιατρό, δεν πρέπει ποτέ να αγνοηθεί!