συντάκτης Xeyale

Όνομα:
Xeyale
Άρθρα:
6

Το άρθρο

 • Αιτίες και συμπτώματα κιρσών των κάτω άκρων. Τρόποι αντιμετώπισης των κιρσών. Πώς να αντιμετωπίσετε τους κιρσούς στα πόδια σε έγκυες γυναίκες; Πιθανές επιπλοκές των κιρσών. Προληπτικές μέθοδοι και συμβουλές.
  15 Φεβρουάριος 2022
 • Οι κύριες μέθοδοι αντιμετώπισης των κιρσών στα πόδια είναι αποτελεσματικά φάρμακα για κιρσούς, θεραπεία με λέιζερ της νόσου, RFO, θεραπεία νερού και χρήση ειδικών πλεκτών. Χειρουργική και λαϊκές θεραπείες.
  21 Οκτώβριος 2021
 • Θεραπεία με λέιζερ των κιρσών: η ουσία της διαδικασίας, ενδείξεις και αντενδείξεις. Πώς να προετοιμαστείτε για τη διαδικασία και πώς θα εκτελεστεί, μετεγχειρητική ανάρρωση. Αποτέλεσμα και πιθανές συνέπειες.
  10 Ιανουάριος 2021
 • Κιρσώδεις φλέβες στα πόδια στις γυναίκες: τα κύρια σημεία, ο κίνδυνος της νόσου, οι αναπτυξιακοί παράγοντες, η θεραπεία (φάρμακα, θεραπεία υλικού, λαϊκές μέθοδοι, χειρουργική επέμβαση), προληπτικά μέτρα.
  5 Νοέμβριος 2020
 • Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων είναι μια πολύ σοβαρή και επικίνδυνη ασθένεια. Κιρσώδεις φλέβες των κάτω άκρων. Αιτίες της νόσου. Τα συμπτώματα. Το στάδιο. Διάγνωση. Επιπλοκές. Όπως αλοιφές για τη θεραπεία.
  22 Απρίλιος 2020
 • Κιρσούς σε αρχικό στάδιο, μπορείτε να σταματήσετε εξειδικευμένα φάρμακα και κρέμες. Θα βοηθήσει τους αδύναμους σκάφη να φέρουν πίσω το παλιό ύφος. Αν τα σημάδια των κιρσών στα πόδια και να γίνει ισχυρότερη, είναι απαραίτητο να καταφύγουμε σε οργανική θεραπεία, αποκαθιστά την φυσιολογική κυκλοφορία του αίματος.
  24 Δεκέμβριος 2019